Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 01:03

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 17 » Інтегрований семінар-практикум вихователів дошкільних та вчителів початкових класів закладів освіти
15:24
Інтегрований семінар-практикум вихователів дошкільних та вчителів початкових класів закладів освіти

     Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 17 квітня 2019 року у Новокаїрських заклада дошкільної та повної загальної освіти відбувся інтегрований семінар-практикум для вихователів та вчителів початкових класів Реалізація діяльнісного підходу в умовах запровадження Концепції НУШ в закладах дошкільної та загальної середньої освіти ”.

    Семінар відкрили директор Новокаїрського ЗПЗСО, методист районного методичного кабінету КУ “Бериславський центр по обслуговуванню закладів освіти” Наталія Дєхтярьова, яка ознайомила присутніх з темою та планом роботи заходу. Вона наголосила на тому, що забезпечення принципу безперервності у роботі дошкільної і початкової ланок, у тому числі наступність у використанні підходів до реалізації змісту освіти, є важливим фактором успішного запровадження Концепції НУШ.

   Під час теоретичного блоку виступили: Людмила Березан, заступник директора з навчально-виховної роботи Новокаїрського ЗПЗСО з питання “Реалізація наступності між дошкільною та початковою ланками освіти в сучасному освітньому комплексі в умовах Нової української школи”; Наталія Дєхтярьова, методист РМК – “Реалізація діяльнісного підходу в умовах запровадження Концепції НУШ”.

      По плану практичної частини учасники заходу переглянули форми практичної роботи з дітьми з використанням діяльнісного підходу: інтегроване заняття-квест з дітьми старшої групи “Подорож весняним лісом” (вихователь Світлана Халімон), урок математики у 1 класі “Утворюємо числа другого десятка. Одноцифрові і двоцифрові числа” (вчитель початкових класів Харчук О.О.), урок літературного читання у 4 класі “Вірні друзі. В.Нестайко “Шура і Шурко” (вчитель початкових класів Інна Березан). Міні майстер-класи у контексті теми заходу провели Катерина Пащенко, вчитель початкових класів Новокаїрського ЗПЗСО, Олена Логвиненко, завідувач Новокаїрського ЗПЗСО, Антоніна Качаленко, Ніна Кобилянська, Лариса Чапни Н.С., вихователі Бериславського ДНЗ №3. Присутні педагоги поділитися досвідом щодо сучасних підходів до реалізації принципу наступності.

Переглядів: 319 | Додав: doshkolnik
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024