Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 22:26

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Майстер-клас для вчителів фізичної культури
18:16
Майстер-клас для вчителів фізичної культури



Майстер-клас для  вчителів фізичної  культури

Одним із найважливіших завдань вчителів фізичної культури району є отримання  методичних послуг - нових педагогічних ідей і перспективного педагогічного досвіду в практику модернізації освіти, прилучення вчителів до перспективних моделей педагогічного досвіду і набуття власного досвіду в широкій  і різноманітній практиці.

Підвищення професійної майстерності педагогів має найрізноматніші форми. Серед них і майстер-клас - одна з ефективних форм методичної роботи, яка дає можливість вчителям побачити сучасні методи, прийоми та форми навчання дітей. Цього разу для майстер-класу з вчителями фізичної культури обрано вид спорту  за моделем "Туризм”.

Положенням про загальноосвітній навчальний заклад чітко визначені обов’язки педагогічних працівників, зокрема, необхідність постійно підвищувати свій професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну і політичну культуру.

Реальну допомогу педагогам у цій важливій справі  надається районним методичним кабінетом. У зв’язку з цим суттєво зростають вимоги до якості післядипломної освіти та результативності науково-методичної роботи з педагогічними кадрами.

Розпочав роботу майстер-клас з проблеми: " формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя шляхом залучення  учнівської молоді до спортивного туризму( керівник  Авраменко В.О., вчитель Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3) вчитель  вищої категорії, вчитель-методист, який на першому занятті ознайомив  вчителів зі змістом варіативного модуля "Туризм” за навчальною програмою для 5-9 класів  рекомендовано Міністерством освіти і науки України (лист МОН України № 1/11-6353 від 30.07.2009 р.)

Слухачів майстер-класу  ознайомлено з державними  вимогами   загальноосвітньої підготовки учнів, обладнанням, необхідним для вивчення модуля "Туризм”, орієнтовними навчальними нормативами. Так як з першого вересня 2013 року за новим стандартом освіти  з  п’ятого класу введена нова програма  з фізичної культури,  сухачі   розглянули змістовне наповнення предмета "Фізична культура”  та варіативний модуль "Спортивне орієнтування”,  

Переглядів: 490 | Додав: sport
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024