Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 07:01

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Майстер-класи для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району
18:45
Майстер-класи для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району
    Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 29 жовтня для педагогів району працювали майстер-класи. Для вчителів української мови та літератури, світової літератури проведено майстер-клас з проблеми "Компаративний аналіз творів на уроках літератури”(керівники Гудим О.О. та Жук А.В., вчителі Бериславської ЗОШ І-ІІ ступенів №4). Слухачі майстер-класу ознайомилися з етапами становлення компаративістики як галузі літературознавства та компаративним аналізом як методом дослідження літературного твору. Крім того, присутнім було презентовано методичний посібник "Літературна компаративістика”, укладений керівниками майстер-класу. До посібника ввійшли матеріали по методиці проведення уроків компаративного аналізу, календарне планування уроків української і світової літератури та розробки уроків компаративного аналізу в 5 класі.     
    Для вчителів трудового навчання  проведено майстер-клас з проблеми „Проектна діяльність на уроках трудового навчання”( керівник Іллічов С.М, вчитель Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3).На засіданні розглянуто загальні основи проектування, етапи роботи над проектом, ознайомлено з можливостями використання інформаційних технологій у проектній діяльності, проведено практичну вправу по створенню клаузури. Вчителям було презентовано мультимедійні презентації творчих проектів  учасників обласного туру предметної олімпіади з трудового навчання.       
    Майстер-клас для вчителів фізики проведено з теми "Цілеспрямований педагогічний вплив на розвиток особистості учня”, який провела вчитель фізики вищої кваліфікаційної категорії Червономаяцької загальноосвітньої школи Літнарович  Л.М. На занятті розглядались питання:
- формування соціальних компетентностей учнів засобами уроків фізики;  
- презентація учнівської моделі двигуна  зовнішнього згорання Стірлінга, що може використовуватись  для перетворення сонячної енергії в електричну і  працює від перепаду температур.  

Переглядів: 415 | Додав: Admin | Теги: майстер-клас
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024