Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 23:44

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 21 » На базі Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулося перше засідання Майстер-класу для вчителів фізичної культури по Модулу “Туризм”.
13:54
На базі Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулося перше засідання Майстер-класу для вчителів фізичної культури по Модулу “Туризм”.
 Відкриття майстер-класу здійснила методист районного методичного кабінету Авраменко Наталія Олександрівна, яка відзначила роль між предметних зв’язків. Цього разу для майстер-класу з вчителями фізичної культури обрано вид спорту  за моделем "Туризм”. 

 Саме розширене вивчення даного напрямку роботи  буде стимулювати учнів до пізнання рідного краю, формування навичок здорового способу життя.

Поряд з цим  наголосила,  що одним із найважливіших завдань вчителів фізичної культури району є отримання  методичних послуг - нових педагогічних ідей і перспективного педагогічного досвіду в практику модернізації освіти, прилучення вчителів до перспективних моделей педагогічного досвіду і набуття власного досвіду в широкій  і різноманітній практиці.

Підвищення професійної майстерності педагогів має найрізноматніші форми. Серед них і майстер-клас - одна з ефективних форм методичної роботи, яка дає можливість вчителям побачити сучасні методи, прийоми та форми навчання дітей. 

Положенням про загальноосвітній навчальний заклад чітко визначені обов’язки педагогічних працівників, зокрема, необхідність постійно підвищувати свій професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну і політичну культуру.

Реальну допомогу педагогам у цій важливій справі  надається районним методичним кабінетом. У зв’язку з цим суттєво зростають вимоги до якості післядипломної освіти та результативності науково-методичної роботи з педагогічними кадрами.

Розпочав роботу майстер-класу з проблеми: "Формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя шляхом залучення  учнівської молоді до спортивного туризму( керівник  Авраменко В.О., вчитель Бериславської       ЗОШ І-ІІІ ступенів №3) вчитель  вищої категорії, вчитель-методист, який на першому занятті ознайомив  вчителів зі змістом варіативного модуля "Туризм” за навчальною програмою для 5-9 класів  рекомендованою Міністерством освіти і науки України (лист МОН України № 1/11-6353 від 30.07.2009 р.), з державними  вимогами   загальноосвітньої підготовки учнів, обладнанням, необхідним для вивчення модуля "Туризм”, орієнтовними навчальними нормативами.

Так як з першого вересня 2013 року за новим стандартом освіти  з  п’ятого класу введена нова програма  з фізичної культури,  слухачі   розглянули змістовне наповнення предмета "Фізична культура”  та варіативний модуль "Спортивне орієнтування”,

Вчителям було презентовано мультимедійні презентації  проведення окремих фрагментів уроку та позакласних заходів з  туризму різних вікових категорій.

Переглядів: 456 | Додав: sport
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024