Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 04:42

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 21 » Практичний семінар вчителів математики
11:54
Практичний семінар вчителів математики

     20 лютого на базі сучасного кабінету математики Бериславського закладу повної загальної середньої освіти №3 відбувся практичний семінар для вчителів математики з теми: “Забезпечення прикладної спрямованості викладання математики через системне застосування методу математичного моделювання”. Учасники семінару розглянули історію розвитку математичного моделювання як методу пізнання, створення і дослідження  та його практичного застосування в різних галузях  наукових досліджень, техніці, медицині. Своїм досвідом практичного застосування  математичного моделювання у науково- дослідницькій роботі Малої академії наук поділилася вчитель математики Бериславського закладу повної загальної  освіти №1 - Тіток Альона Олексіївна (кваліфікаційна категорія спеціаліст вищої категорії, “старший вчитель”), щодо застосування послідовності Фібоначчі при розв’язуванні  компетентнісних задач.

У ході  практикуму, який провела вчитель вищої кваліфікаційної категорії, ”вчитель-методист“ Жакоміна Тетяна Михайлівна учасники розв’язували задачі методом математичного моделювання, що були додані у тестування зовнішнього незалежного оцінювання. Вона також презентувала мультимедійний комплекс  та навчально-методичне забезпечення сучасного  кабінету, який  було придбано за кошти державного бюджету.

На семінарі методист районного методичного кабінету Бакай Ольга Сергіївна ознайомила з вчителів з  методичним посібником  для формування однієї з наскрізних ліній “Практичні вправи для  формування  підприємливості та фінансової грамотності школярів на уроках математики”. Його уклали учасники  Школи педагогічної майстерності вчителів математики, рецензентом виступила Жакоміна Т.М. Даний посібник затверджено навчально-методичною радою  від 25 січня 2019 року, рішенням №2/9. Електронну версію  посібника розміщено на форумі  “Педагогів Бериславщини”

 Фото семінару можна переглянути у фотоальбомі    http://metodberislav.at.ua/photo

 

Переглядів: 254 | Додав: doshkolnik
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024