Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 05:45

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 2 » Семінар-практикум вчителів фізичної культури та предмету "Захисту Вітчизни"
11:40
Семінар-практикум вчителів фізичної культури та предмету "Захисту Вітчизни"

 

     На базі Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся інтегрований семінар учителів предмету «Захист Вітчизни» та фізичної культури на тему: “Реалізація змістових ліній на уроках «Захисту Вітчизни» та фізичної культури”. Участь у семінарі-практикумі взяли 24 вчителя закладів загальної середньої освіти району.

Вітав учасників семінару-практикуму директор школи Прищепюк Олександр Михайлович, який розповів про здобутки закладу в напрямку військово-патріотичного виховання та спортивно-оздоровчих заходів. Модель військово-патріотичного та фізичного виховання у Львівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  презентувала заступник з виховної роботи Товстуха Наталія Сергіївна.

У рамках теоретичної частини семінару методист районного методичного кабінету Авраменко Н.О. ознайомила вчителів з особливостями реалізації змістових ліній на уроках фізичної культури в світлі Нової української школи.  У практичній частині семінару вчителі відвідали урок фізичної культури у 4 класі з теми «Баскетбол», проведений вчителем фізичної культури Гущиною Людмилою Миколаївною. Вчителі відмітили високий стан фізичної підготовки учнів, застосовані інновації у використанні гімнастичної лави під час виконання фізичних вправ, рівень навченості учнів у володінні баскетбольним м»ячем, уміле використання змістової лінії «громадянська відповідальність» під час проведення рухливої гри «Карусель».

Вчителем предмету «Захист Вітчизни» Шлинкою Сергієм Володимировичем проведений урок у 10 класі на тему: «Елементи вогневої підготовки. Історія створення автомату АК-74, його збірка та розбірка». Вчителі відмітили, що урок відповідав вимогам сьогодення. Під час пояснення вчитель використовував новітні технології ІКТ. У ході уроку учні показали уміння аналізувати зовнішнє та внутрішнє політичне становище в країні, уміння на цій основі самостійно адекватно оцінювати події, що відбуваються у державі та світі, знаходити свою роль та місце в цих подіях.

Майстер-клас за модулем «Футбол» провів учитель Зміївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Куривчак Микола Миколайович, який реалізував змістову лінію «громадянська відповідальність» через фізичні вправи в групах.

Майстер-клас «Чудо шашки» провів учитель Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Райляну Василь Аріонович, презентувавши розвиваючі ігри для інтелектуального розвитку покоління Z та провів змагання серед учнів з учителями фізичної культури.

На завершення учасники семінару обмінялися враженнями, обговорили проблеми, досягнення в організації заходів з військово-патріотичного виховання та фізичної культури у своїх школах та долучилися до плетіння захисної сітки для учасників АТО.

Фото семінару можна переглянити за посиланням http://metodberislav.at.ua/photo

                                

Переглядів: 363 | Додав: Admin | Теги: Семінар вчителів фізичної культури
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024