Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 21:54

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 9 » Семінар заступників директорів з виховної роботи
10:27
Семінар заступників директорів з виховної роботи

          4 квітня 2014 року на базі Одрадокам`янської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи «Колективні творчі справи у системі учнівського самоврядування».  У інформаційному повідомленні зазначалося, що основною ланкою у становленні  колективу є учнівське самоврядування — самодіяльна організація дитячого життя у школі. Воно уособлює демократичну та самодіяльну атмосферу, захищає й забезпечує права всіх учасників колективу, сприяє формуванню у них громадянськості, організаторських якостей. Саме учнівське самоврядування   є дієвим структурним підрозділом  виховної системи, який відкриває широкі можливості для  самореалізації учнів через підготовку та проведення  колективних творчих справ, заповнює позаурочний  простір цікавими та змістовними  справами.

          На семінарі було продемонстровано реалізацію колективно-творчої справи «2014 рік – рік Т.Г. Шевченка» усіма структурними ланками дитячої організації «Морська школа». Так, відбувся загальний збір членів дитячої організації, на якому про свою роботу звітували навчальний, спортивний, інформаційний та культмасовий сектори. Учасники семінару прийняли участь у розширеному засіданні ради школи, до складу якої входять: ветеран педагогічної праці Карпенко Л.М., голова батьківського комітету Зубкова О.А., вчитель української мови та літератури Булавіна В.Ф., шкільний бібліотекар Спічак О.М. та командир «Морської школи» Вовченко І.. Рішенням ради школи було затверджено програму заходів творчого звіту, який відбудеться 09 травня 2014 року у сільському будинку культури. Також, відбулося засідання корабельної ради дитячої організації «Морська школа», актив кубриків звітував про заходи проведені у рамках колективно-творчої справи «2014 рік – рік Т.Г. Шевченка». Психологом школи проведено психологічний практикум «Тарас Шевченко – духовний лідер нашої нації».

            Апогеєм семінару стала літературно - музична композиція  «Пам`яті Шевченка присвячується», члени дитячої організації  «Морська школа» під керівництвом наставників  показали світову велич Кобзаря, його значимість для всіх людей на планеті, розкрили неосяжність його таланту, визначили роль великого сина українського народу в літературній спадщині, культурі українського народу. Фотоматеріали можна переглянути у фотоальбомі http://metodberislav.at.ua/photo

 

Переглядів: 342 | Додав: Admin | Теги: семінар заступників директорів з ви
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024