Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 09:37

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Змагання "Задоринка" серед дошкільнят
17:48
Змагання "Задоринка" серед дошкільнят

 9  жовтня  2013  року о 10.00 год. за сприянням міського голови,  Шаповалова О.М.,   у спортивній залі  Бериславської загальноосвітньої школи №1  взяли старт  районні спортивні змагання клубу "Задоринка”. Відбулися змагання серед найменших – команд вихованців старших груп дошкільних навчальних закладів міста Берислава.             

  Розпочалися змагання з урочистостей. Від імені міського голови учасників та всіх присутніх зі святом привітала секретар міської ради – Чечина Лариса Олександрівна,  бажаючи юним спортсменам витримки та перемоги. Офіційна частина була продовжена привітаннями голови журі, Авраменко Наталії Олександрівни, яка зауважила, що цьогорічні змагання проходять на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича "Діти – майбутнє України”.  

Після урочистої частини розпочалися цікаві та захоплюючі спортивні змагання. Під наглядом пильних безкомпромісних суддів, методистів районного методичного кабінету, дітвора відразу ж поринула у світ спортивного азарту. На бігових естафетах ніхто з дошкільнят не бажав поступатися "супернику” у швидкості. Судді ретельно записували результати кожної команди. А може – саме ця "святкова” естафета відкриє новий юний спортивний талант  у Бериславі? Не менш цікавими були змагання капітанів  з попадання в ціль,  де вони показали відмінні результати. Вправними дівчата та хлопці були і в легкоатлетичних естафетах, і в стрибках з м’ячами.

Гості, батьки та вболівальники  прийшли   підтримати свої команди. Вболівальники, зачаївши подих,  вболівали за своїх друзів. Складалося враження, що вони ніби бояться сполохати спортсменів. Але як тільки учасники показував гарні результати, зал вибухав оплесками. Підтримати свої команди прийшли юні артисти – вихованці  дитячих садків: запальною "Кукарелою” присутніх привітали вихованки Бериславського ДНЗ№4, яскравою фізкультурно-музичною композицією – вихованки Бериславського ДНЗ №3, піснею про фізкультуру та спорт – вихованці Бериславського ДНЗ №5. 

 Загалом усі учасники гарно впоралися з поставленими завданнями. Несподіваними стали результати змагань  після перших п’яти естафет -  всі команди йшли з однаковими  балами.  Загальний результат також засвідчив  рівність сил та підготовки  вихованців всіх  дошкільних навчальних закладів міста: різниця між  місцями була всього в 1 бал. Але змагання є змагання: у цьому році за найбільшою кількістю балів перемогла команда Бериславського ДНЗ №5, почесне друге та третє місце зайняли, відповідно, команди Бериславського ДНЗ №3 та №4.              

Зі свого боку організатори, а це –  відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, Бериславська загальноосвітня школа №1 (директор – Носач С.В., музичний супровід – Куліда О.М.)  постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати  перемогу.  

На урочистому закритті переможці та призери спортивного свята були нагороджені грамотами  відділу освіти, молоді та спорту та подарунками  від міської ради.  Учасники залишилися вдячні організаторам свята за матеріальну допомогу і моральну підтримку у проведенні спортивних змагань. 

      

Переглядів: 392 | Додав: doshkolnik | Теги: Змагання, задоринка, дошкільнята
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024