Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 11:03

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 25 » Школа професійного росту практичних психологів і соціальних педагогів ЗНЗ району
10:55
Школа професійного росту практичних психологів і соціальних педагогів ЗНЗ району

         24 лютого 2015 року  на базі Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 5 відбулося ІІ засідання Школи професійного росту практичних психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району ״Психолого-педагогічний супровід як механізм розвитку обдарованості у дітей״. ? В ході засідання ми спробували перекинути місток від фундаментальних проблем природи обдарованості, інтелекту, творчих здібностей до практичної роботи з обдарованими та здібними дітьми, розглянули систему роботи та етапи психологічного супроводу обдарованих учнів. Програма засідання була насиченою. Працюючи в групах, практичні психологи і соціальні педагоги відвідали два заходи – інтелектуально-пізнавальну гру “Найрозумніший” з учнями 5-го класу  (соціальний педагог Стрюк Ю.В.)  та розвиваючий тренінг з обдарованими учнями школи “Розвиток здібностей дитини. На шляху до творчості” (практичний психолог Погорєла Н.Л.). Були учасниками практичних вправ тілесно-орієнтованої та арт-терапії на тему: “Психологічний супровід проблем обдарованих дітей” (подолання тривожності, агресивності, робота над самооцінкою учнів), які підготувала та провела психолог Козацької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сичова Н.П.            

       Крім того, соціально-психологічна служба Бериславської ЗОШ І-ІІ ступенів № 5 презентувала свою систему роботи щодо психолого-педагогічного супроводу обдарованих, здібних учнів  та поділилася досвідом роботи по співпраці з батьками та педагогами школи.

       Не залишили байдужими виступ найкращих учнів школи, які вітали та проводжали гостей піснями, гарними словами про професію психолога, побажаннями, танцями. Захід пройшов в атмосфері творчості, відкритості та активності учасників.

       Фотоматеріали можна переглянути у фотоальбомі http://metodberislav.at.ua/photo

 

Переглядів: 383 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Про нас
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024