Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 03:47

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

  12 вересня відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти району, в ході якої присутні обговорили методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо викладання предмета у 2019-2020 навчальному році, ... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: Admin | Дата: 13.09.2019

       Перше засідання Школи молодого вчителя відбулося 11 вересня на базі КУ“Бериславський районний центр по обслуговуванню закладів освіти”. Знайомство учасників проходило у формі презентації. Молоді педагоги обговорювали професійні якості у структурі особистості вчителя, знайомилися з нормативно-законодавчою базою освіти, вивчали вимоги до оформлення класних журналів. У практичній частині засідання від методистів педагоги отримали індивідуальні консультації щодо планування та викладання предметів за фахом, діагностували свій тип професійної спрямованості.

Фото можна переглянути у фотоальбомі http://metodberislav.at.ua/

Переглядів: 202 | Додав: Admin | Дата: 13.09.2019

26 квітня на базі Козацького закладу повної загальної середньої освіти відбувся інтегрований семінар для вчителів географії та біології з теми: “Формування компетентної особистості готової до самореалізації в соціумі через використання в освітньому процесі інтеграції природничих предметів”. Учасники розглянули можливості для формування компетентної особистості через практичні форми проведення занять в природі: екскурсії, заняття з туризму, екологічні акції, участь у екологічних проектах та ін. У ході семінару школярі закладу представили свій всеукраїнський екологічний проект "Водопади в степах Херсонщини".

Практична частина семінару проходила на місцевості, що включає Козацьку косу, сосновий бір та екскурсію д ... Читати далі »

Переглядів: 197 | Додав: Admin | Дата: 02.05.2019

         Цього року 7 серпня виповнюється 200 років з дня народження Пантелеймона Куліша - письменника, драматурга, перекладача, мовознавця, редактора, історика, фольклориста, громадського діяча, однієї з визначних постатей національної культури. Враховуючи його вагомий внесок у розвиток української літератури, у культурне та суспільно-політичне життя України, Верховна Рада України прийняла Постанову від 19 червня 2018 року № 2465 " Про відзначення 200 – річчя з дня народження Пантелеймона Куліша".

Відповідно до Постанови та плану роботи інформаційно-ресурсного центру, який діє при районному методичному кабінеті, освітяни закладів освіти міста спільно з централізованою районною бібліотечною системою підготували і провели конференцію присвячену 200-річчю великого мислителя і письменника. Захід пройшов 23 квітня на базі центральної районної бібліотеки за участю вчителів філологічного циклу, історії, початкових класів Бериславських закладів повної загальної середньої освіти №1, №3 та Бериславських початкових шкіл №4, №5.

Програмою конференції було передбачено вивчення матеріалів про життя та творчість Пантелеймона Куліша, які досліджували вчителі української мови та літератури, історії Бериславських закладів повної загальної середньої освіти №1, №3: Аліна Михайловська, Алла Семенова, Тетяна Бренвальд, Наталія, Оксана Гудим, Наталія Кучеренко. Бібліографічний огляд забезпечила директор централізованої районної бібліотечної системи Наталія Аркушенко.  ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2019

     Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 17 квітня 2019 року у Новокаїрських заклада дошкільної та повної загальної освіти відбувся інтегрований семінар-практикум для вихователів та вчителів початкових класів Реалізація діяльнісного підходу в умовах запровадження ... Читати далі »

Переглядів: 319 | Додав: doshkolnik | Дата: 17.04.2019

     16 квітня на базі Зміївського закладу повної загальної середньої освіти відбувся інтегрований семінар вчителів фізики та інформатики на тему: “Створення середовища освітньої взаємодії засобами інформаційних технологій на уроках фізики для реалізації оновлених програм”. Учасники семінару розглянули ряд сучасних технологій, що сприяють розвитку інформаційної компетентності учнів та підвищують ефективність і результативність навчання, створюють інформаційний простір для учня, посилюють мотивацію до вивчення шкільних дисциплін, зокрема фізики. Практичним підтвердженням ефективності застосування інформаційних технологій був урок фізики в 9 класі, проведений вчителем Тиркало М.В., який у поєднан ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2019

    Підтримка та розвиток обдарованих дітей є одним із актуальних питань сьогодення сучасної освіти. З огляду на це в районі, щорічно, проводяться олімпіади з базових дисциплін серед учнів 4 класів закладів освіти.  ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Admin | Дата: 27.03.2019

  27 березня на базі Бериславського закладу повної загальної середньої освіти  № 3 відбулися чергові засідання районних методичних об’єднань вчителів філологічного, природничо-математичного циклів на яких було розглянуто ряд питань спрямованих на удосконалення освітнього середовища для учнів і вчителів, зокрема: шляхи якісної підготовки до ЗНО, результативність участі школярів у онлайн та інтерактивних міжнародних конкурсах, веб-квесту з географії, моніторинг навчальних досягнень, презентації власного досвіду вчителів, щодо використання інноваційних технологій і прийомів навчання, звіти про курсову перепідготовку.                    Це да ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: Admin | Дата: 27.03.2019

З метою сприяння зростанню престижності професії учителя, впровадження та поширення кращого педагогічного досвіду районним методичним кабінетом проведено щорічний районний конкурс шкільних методичних об’єднань. У 2018-2019 навчальному році конкурсну естафету перейняли учителі фізичної культури та предмету «ахист Вітчизни». У заочному етапі взяли участь 12 закладів загальної середньої освіти: два шкільних методичних об’єднання та три Центри міжшкільних методичних об’єднань. За результатами огляду матеріалів заочного туру журі конкурсу визначило чотири кращі методичні об’єднання, які стали учасниками очного туру, що відбувся 25 березня 2019 року ... Читати далі »

Переглядів: 267 | Додав: doshkolnik | Дата: 27.03.2019

Питання оновлення освітнього процесу засобами інтегрованого навчання, його спрямованість на формування компетентностей учнів початкової ланки було в полі зору заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району, які взяли участь у засіданні навчально-методичної ради районного методичного кабінету. ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: doshkolnik | Дата: 27.03.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 46 47 »
Про нас
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024