Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 11:14

Форма входу

Меню сайту
Наша адреса
м.Берислав
Херсонська область
osvitaberislav@gmail.com
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

“Реалізація “педагогіки партнерства” в умовах ефективної взаємодії учасників освітнього процесу закладу загальної середньої освіти” – тема семінару заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти району, який відбувся 20 березня на базі Ольгівського закладу повної загальної середньої освіти. ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Admin | Дата: 21.03.2019

Чергове засідання Школи молодого вчителя (І рік роботи) відбулося 20 березня на базі Бериславського закладу  повної загальної середньої освіти №1. У формі круглого столу учасники обговорювали проблеми та педагогічні ситуації, які виникли у процесі першого року їх роботи. Допомогу в успішному вирішенні проблем надавали запрошені вчителі-предметники, що мають кваліфікаційну категорію “спеціаліст вищої категорії’ – Гудим Оксана Олексіївна (вч. української мови та літератури Бериславського ЗП ЗСО №3), Капінус-Галієва Юлія Іванівна (вчитель англійської мови Бериславського ЗП ЗСО №1) та методисти районного методичного кабінету. Молоді вчителі досліджували особливості і вимоги до сучасного уроку, створили постер до його структури і презентували як проект. У практичній частині молоді вчителі відвідали уроки досвідчених вчителів початкових кл ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: Admin | Дата: 20.03.2019

 В рамках інформаційно-просвітницької кампанії правоосвітницького проекту “Я маю право!” районним методичним кабінетом КУ “Бериславський районний центр по обслуговуванню закладів освіти” для вчителів історії району 18 березня 2019 року проведено тренінг на тему “Права і свободи людини та громадянина”.  ... Читати далі »

Переглядів: 230 | Додав: Admin | Дата: 18.03.2019

      12 березня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулося чергове засідання «Школи професійного росту соціальних педагогів» з теми «Робота соціального педагога з батьками та педагогічним колективом». ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Admin | Дата: 14.03.2019

        13 березня на базі КУ "Бериславський РЦ ОЗО" пройшов майстер-клас для вчителів біології району під керівництвом вчителя вищої кваліфікаційної категорії Ольгівського закладу повної загальної середньої освіти Чорненької Тетяни Анатоліївни з теми: "Крок за кроком до успіху". Своїм досвідом щодо організації роботи з обдарованими учнями та пошуком сучасних підходів до науково дослідницької діяльності вчитель ділиться не вперше. Її вихованці упродовж останніх 5 років є призерами чи олімпіади з біології чи конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а цього року вона як супервізор проекту "Всту ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2019

     12 березня на базі Одрадокам'янського закладу повної загальної середньої освіти відбувся проблемний семінар для вчителів англійської мови з теми: “Особливості викладання англійської мови в Новій українській школі”. У ході роботи учасники розглядали сучасні підходи до вивчення предмету у контексті Концепції Нової української школи, зокрема прийоми навчання з учнями, які мають різні типи сприйняття інформації: аудіали, візуали, кінестетики. У практичній частині семінару, на підсумковому уроці у 1 класі з теми "Happy Birthday," проведеному Корнєвою Інною Валеріївною, вчителі закладів освіти району наочно побачили переваги дія ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2019

        26 лютого 2019 року відбулося засідання Школи молодого вчителя для вчителів фізичної культури з теми «Сучасний урок: пошук та інновації». Методист районного кабінету Авраменко Наталія зазначила мету проведення заходу: поглиблення знань про форми і методи проведення сучасного уроку, формування аналізувати уроки фізичної культури, удосконалення професійно майстерності молодихпедагогів.     

           Було наголошено, що завданням сучасного вчителя є пошук таки ... Читати далі »

Переглядів: 230 | Додав: Admin | Дата: 01.03.2019

       26 лютого на базі КУ "Бериславський районний центр по обслуговуванню закладів освіти" відбувся практичний семінар для вчителів інформатики з теми: “ Формування в учнів інформаційної компетентності та здатності ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій”. Учасники розглянули форми навчальної діяльності в яких здійснюється формування інформаційної компетентності серед яких: навички роботи з джерелами інформації, базами даних, безпечна робота в мережі Інтернет, проектна діяльність, участь у конкурсах, олімпіадах, реалізація здібностей через створення презентацій, електронних ресурсів.

... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: Admin | Дата: 28.02.2019

     20 лютого на базі сучасного кабінету математики Бериславського закладу повної загальної середньої освіти №3 відбувся практичний семінар для вчителів математики з теми: “Забезпечення прикладної спрямованості викладання математики через системне застосування методу математичного моделювання”. Учасники семінару розглянули історію розвитку математичного моделювання як методу пізнання, створення і дослідження  та його практичного застосування в різних галузях  наукових досліджень, техніці, медицині.  ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: doshkolnik | Дата: 21.02.2019

Сучасний заклад освіти повинен працювати на засадах особистісно-орієнтованої моделі, враховуючи здібності, потреби та інтереси кожної дитини. Вчасне виявлення та розвиток обдарованої дитини стало темою для обговорення під час психолого-педагогічного консиліума вихователів закладів дошкільної освіти, практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної освіти, який відбувся 20 лютого 2019 року у приміщенні Бериславського дошкільного навчального закладу №3. ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: doshkolnik | Дата: 20.02.2019

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 46 47 »
Про нас
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Osvita.UA
Хмаринка тегів

OsvitaBerislav © 2024